Om boligene

Boliger for livet

Fokuset på Skir er nærheten til sjøen og den fantastiske utsikten mot fjellene i sør og øst. Også uteområdene står høyt i fokus, både det store felles området med møteplasser, lekemuligheter men også de private uteområdene til hver enkelt bolig. Alle boligene i Skir har enten sørvendt eller østvendt uteplass, noen har begge deler. Glassrekkverk sørger for at både utsikt og sol utnyttes mest mulig. De nederste boligene får en nedsenket og skjermet uteplass med unik tilgang til det store grøntarealet. For de som drømmer om en usjenert balkong med fantastisk utsikt har vi boliger med balkonger som er omrammet av massivtre for det beste av to verdener; minimalt innsyn men maksimal utsikt. 

Fasadene på Skir er av materialer med lang levetid og minimalt vedlikehold. Den varme og gylne trefasaden på nordveggen strekker seg over taket og gir støtte for det unike vaierbaserte balkongopphenget, nesten som en anorakkhette som beskytter mot elementene.  På sørsiden er fasaden lett, lys og gjennomsiktig med et gjenskjær av blått for å speile havet. 

Alle boligene i blokken har adkomst via heis, og alle er universelt utformet. Garasjen har vanlig parkering, ingen automatiserte parkeringsløsninger som må læres. PArkeringsplass kan kjøpes mot et tillegg. Det er også adkomst til bodanlegg, skibod, sykkelparkering og strandpromenaden fra garasjeanlegget. 

Ferdig bolig

I Skir finner du et stort utvalg av boliger med ulike areal- og planløsninger. Her kan du velge mellom boliger fra 36 kvm og helt opp til 177 kvm. Alt fra ettroms leiligheter til boliger med 5 soverom. Og er du på utkikk etter noe virkelig unikt, har vi Bryggehusene; seks boliger over to plan nesten i sjøkanten med uteplass både mot øst og vest. 

Alle boligene har arealeffektive og praktiske planløsninger, store vindusflater med gode lysforhold og solrike uteplasser. 

Her får du alle kvalitetene du bør forvente i en helt ny bolig, og kanskje litt til. 

Cream White Midiplank er en vakker, eksklusiv parkett som er lasert slik at treverket virkelig kommer til sin rett. Den er lakkert med en lakk som er like slitesterk som blank lakk samtidig som den bevarer den naturlige følelsen som på et oljet gulv.  

Minimalistic Extra er stilrene og moderne fliser uten for mye struktur og mønster, at de også er lett å holde ren gjør de perfekt for inngangssonen. Og selvsagt er det varmekabler under. 

Kjøkkenet er hjemmets hjerte sies det. Derfor har vi lagt ekstra omtanke i kjøkkenet på Skir. Ikke bare har vi tenkt på kjøkkenets omfang og innhold, vi har også tatt hensyn til at vi alle er forskjellig. På Skir kan du velge mellom 3 forskjellige kvalitetskjøkken fra lokalprodusenten Nova:

  • Hvit Høyglans. Klassikeren blant alle kjøkken. Et moderne og praktisk kjøkken hvor front og kanter er foliert med høykvalitets høyglansfolie, uten en eneste skjøt. 
  • Hvit Royal. For deg som ikke liker høyglans. Et diskre kjøkken i all sin enkelhet, designet for gi andre elementer fritt spillerom.
  • Eik Satin. Et kombinasjonskjøkken. Grå, trestrukturerte underskap med overskap i matt hvit. 

Til alle kjøkken følger det med hvitevarer; kjøl/frys, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. 

Badet er det første rommet vi oppholder oss i om morgenen og det siste vi er i om kvelden, og stiller store krav til komfort og utforming. De fleste badene på Skir blir produsert i tørre og ideelle omgivelser hos Part AB i Sverige og kommer levert med grå gulvfliser i 30*30cm på gulv, med varmekabler, og hvite, blanke fliser i 30*60cm på vegg. For å bryte opp er det 5*5cm fliser i dusjsonen. 
Innredningen er hvit med to store skuffer, og over er det et speilskap med belysning og plass for det meste. I taket er det dimmbare downlights slik at belysningen kan justeres etter ønske. 

Alle vegger er helsparklet og malt to strøk for et glatt og stilrent resultat, med listefri løsning mot tak. 

Når vinteren kommer og gradestokken kryper nedover, er det viktig med riktig, effektiv og besparende oppvarming. I Skir får alle boligene fjernvarme i nedfelte konvektorer i gulvet. Disse er plassert ved vinduene, der det er kaldest og sørger for en behagelig temperatur selv om det er kaldt ute. Varmen som genereres gjenvinnes i ventilasjonsanlegget og brukes på nytt, mens frisk luft blir tilført. 

Dette er noen av kvalitetene du kan forvente i en bolig på Skir. For en fullstendig oversikt og beskrivelse av boligene henvises det til Leveransebeskrivelsen og Romskjema. 

Tilpass din bolig

Boligene i Skir leveres nøkkelferdig og klar til å bo i. Men skulle du ønske å sette ditt eget personlige preg på boligen, er det fult mulig. Her vil det bli muligheter for å endre parkett, fiser, farger, kjøkken og mere til. Har du funnet en bolig med 3 soverom, men du trenger bare 2? Sannsynligvis kan vi endre på det. Vil du ha et helt annet kjøkken en de tre vi presenterer? Ikke noe problem, Nova hjelper deg med det. 

For at du skal få en best mulig oversikt over hvilke muligheter man har til endringer av overflater og løsninger, har vi utviklet en Tilvalgsbrosjyre. Her finner du opplysninger om tilvalgs- og endringsprosessen, samt utvalget vi har med priser.