Ett- og toroms leiligheter

Pris fra kr 2.650.000
Bruksareal (BRA) fra 32 m²

Besøk vårt visningssenter, les mer her.

I oppgang C har vi flere attraktive 1-roms leiligheter til salgs. Dette er smarte og urbane leiligheter med sør-vest vendt balkong. Kjøpere av denne typen leilighet kan få tilbud om kjøp av parkeringsplass til bil. Vi tar forbehold om ledig kapasitet.

Råd til å bo

En ny og moderne 1-roms leilighet er en god anledning til å komme seg inn på boligmarkedet. Og med Skir sin plassering på Strandkanten, rett sør for Tromsø sentrum, er det gode sjanser for verdiøkning på sikt. Alle boliger på Skir har tilgang til oppbevaringsplass for sykkel, ski og annet utstyr i kjelleren. 

Snakk med megler på vårt visningssenter.

Sjekk ledige 1-roms her.

ett-roms på Skir

 

Plasseffektive løsninger

Leilighetene er utformet for effektiv plassutnyttelse. Blant annet med nedfelt varmekonvektor i gulvet samt skyvedør mellom entré og stue/kjøkken/sov. Kjøkkenet er smart anlagt langs veggen i den åpne kjøkken/stue/sov løsningen. På enden av kjøkkenet er det en forlenget benk med plass til to stoler. 

ett-roms leilighet på Skir

Balkong

Fra stuen er det direkte adkomst til en flott balkong på 7,5 m². Når døren åpnes på lyse sommerdager fungerer balkongen nesten som en forlengelse av stuen. 

Snakk med oss på visningssenteret

Visningssenteret på Skir er åpent torsdager kl. 12.00 - 15.30, eller når du har ledig tid. Ta kontakt med EiendomsMegler 1 Nord-Norge v/Trond-Erling Jenssen for å avtale egen visning.
Mobil: 982 80 882
E-post: trond-erling.jensen@eiendomsmegler1.no

Les mer om visningssenteret her.

Slik kommer du til Skir

Skir ligger på nedsiden av Strandvegen, rett ved det gamle meieriet. Avkjøring ved Pizza-Express, Strandvegen 90. Parkeringsmuligheter for våre besøkende nedenfor Pizza-Express.